top of page

Ödül Madeni Eşya Dijitalleşme Hedeflerine Workcube ile Koşuyor

Güncelleme tarihi: 9 Haz 2023

1973 yılında Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde üretime başlayan Ödül Madeni Eşya bugün 65.000 m2 kapalı alanda, gazlı ve elektrikli Ocak, Fırın ve Davlumbaz setleri üretimi gerçekleştiriyor. Birçok global markaya OEM üretimi de gerçekleştiren Ödül Madeni Eşya 90 ülkeye ihracat yapıyor.

Alanında tecrübeli kadrosu ile ürün tasarımları ve üretim yeteneği oldukça geniş olan Ödül Madeni Eşya üretim kabiliyetlerini sürekli geliştirmeyi öncelikli hedefi olarak belirlemiş. Firma üretim yeteneklerini daha da arttırmak için dijitalleşmenin bu amaca ulaşmada en kritik adım olduğunun bilinci ile girdiği arayışta Dijital Dönüşüm yol arkadaşı olarak Workcube'u tercih etti.

"Üst kalite ürünleri ve sürekli müşteri memnuniyeti ile profesyonellerin tercihi olmayı” kendisine ilke edinen Ödül Madeni Eşya küresel pazardaki hedeflerine ulaşmakta Workcube’ü bir katalizör olarak kullanacak.

Tercihlerinde Workcube'u öne çıkaran noktaları; %100 Web tabanlı oluşu, implementasyonun kolay olması, makul sürdürme maliyeti, gelişmiş raporlama sistemi ve fonksiyon setinin genişliği ve geliştirilebilirliği olarak sıralayan Ödül Madeni Eşya yöneticileri, uzman topluluk üyelerinin yaygın oluşu ve yerelde destek alabilecek olmalarının da seçimlerinde etkin rol oynadığını belirtti.


ERP, CRM, İnsan Kaynakları başta olmak üzere tüm Workcube modüllerinin devreye alınacağı Ödül Madeni Eşya dijital dönüşüm projesi kapsamında tedarik zinciri, insan kaynakları, bayi yönetimi, kalite yönetimi, Üretim, Ar-Ge, Ür-Ge, verimlilik takibi ve analizi, lojistik operasyonlar, kapasite artırımı gibi tüm operasyonel ve yönetimsel süreçler Workcube ile dijitalleşecek.


Workcube İş Ortağı Mobius Yazılım ve Connect Yazılım tarafından gerçekleştirilecek proje kapsamında ayrıca iOT uygulamaları hayata geçirilecek ve üretim hattındaki makinalardan anlık elde edilen verilerle verimlilik takibi yapılacak.

1 görüntüleme0 yorum
bottom of page